Testimonials

Citaten van klanten

Als het werk goed wordt uitgevoerd, leidt dat tot merkbaar resultaat: meer efficiëntie en optimale processen met minder kosten als gevolg.  De vraag is dus: worden de project naar tevredenheid opgeleverd? Op deze pagina beantwoorden een aantal opdrachtgevers van Advanced Consultancy die vraag voor u.

“Barry de Vreede heeft de implementatie van AFAS Profit en InSite bij TOTAL E&P Nederland verzorgd. Bij aanvang van dit project hebben wij gekozen voor een externe AFAS Consultant.

Barry heeft enorm veel technische kennis van HRM/Payroll en interface mogelijkheden van AFAS. Hij is klantgericht, gedreven, denkt in creatieve oplossingen en uitdagingen, waarbij hij rekening houdt met de wensen van de klant.

Verder is Barry zeer prettig in omgang, heeft humor, luistert goed, is analytisch, creatief en pragmatisch met een no-nonsens mentaliteit.
Hij is de ‘goeroe’ implementatie projectconsultant. Kortom: Wij hebben de goede keuze gemaakt.
ZEER sterk aan te bevelen!”

Yin Jonkman

Projectleider @ Total E&P Nederland
Total E&P Nederland

“Barry de Vreede is verantwoordelijk geweest voor de AFAS Profit/Insite implementatie bij de FD Mediagroep, moeder van Het Financieel Dagblad en BNR Nieuwsradio. Dit project heeft hij uitstekend gedaan.

Barry combineert goede kennis van het systeem met ervaring in het HR en payroll-vak. Hierdoor heeft hij zeker ook bijgedragen aan de procesverbetering op de HR afdeling. Ook zijn technische kennis van koppelingen is erg handig!

Het was voor mij een enorme geruststelling dat de implementatie bij Barry in goede handen was. Ik heb hem leren kennen als een persoon die zijn verantwoordelijkheden neemt, snel met oplossingen komt en niet snel opgeeft. Door zijn focus en rust weet hij de beloofde resultaten ook echt te halen.”

Désirée Smael

HR Manager@ FD-Mediagroep
FD-Mediagroep

“Barry de Vreede behoort zonder enige twijfel tot de absolute top van het Expertnetwerk. Reeds in zijn tijd bij AFAS was hij een belangrijke Senior Consultant met een grote voorliefde voor complexe trajecten en technische uitdagingen. 

In de trajecten die Barry heeft uitgevoerd voor ons label InSiteSquad is hij zonder uitzondering zeer succesvol en levert zijn projecten tijdig, volledig en binnen budget naar volle tevredenheid van de klant op.

Zowel in de materie als in het proces is hij een senior en volwassen speler.Eigenlijk kan ik geen klussen verzinnen die Barry niet aankan. Verder is hij een sociaal mens met de nodige humor en relativeringsvermogen. Een prettige collega waarmee het integer zaken doen is. Daarmee kan ik hem van harte aan eenieder aanbevelen!”

Hein Runderkamp

Eigenaar @ Runderkamp & van Duren B.V.
Runderkamp & van Duren

“Barry heeft diepgaande kennis van het personeels- en salarisinformatiesysteem Profit en is in staat dit toe te passen voor een optimale inrichting van Profit voor klantorganisaties.

Hij is zeer toegewijd, zoekt de beste oplossing en gaat voor het resultaat. Ik heb hem ervaren als een plezierige partner om mee samen te werken.”

Pieter Overbeeke

Manager @ Centric Nederland
Manager Centric

“Barry werd bij ons ingevlogen als troubleshooter voor een aantal complexe knelpunten met betrekking tot AFAS Profit. Hij heeft ons met zijn uitgebreide kennis enorm geholpen.

Daarnaast bleek Barry een vriendelijk en resultaatgericht persoon welke de afspraken altijd na is gekomen en de uitdaging met de nodige humor oppakte.”

Samantha Yvel

HR Department @ WCC Smart Search & Match
WCC Smart Search & Match

“Barry heeft een uitstekende kennis van het systeem en hoe je daarbinnen de wensen van het bedrijf kunt vormgeven. Hij  heeft project binnen de gestelde tijd en budget opgeleverd.

Barry is een prettig mens om mee samen te werken. Op zijn tijd humor en geïnteresseerd in zijn gesprekspartners. Je boft als je hem als projectleider kunt strikken!”

Eppie van het Hof

HR Manager @ Moba Group Barneveld
Moba Barneveld
Contact

Connect2Communicate B.V.
Rietschans 68
Postbus 8514
2352 BB Leiderdorp

ERP Advanced Consultancy B.V.
Rietschans 68
Postbus 8514
2352 BB Leiderdorp

Aanmelden voor nieuwsbrief