Software

Koppelen met AFAS Profit!

Bij Connect2Communicate zijn we gespecialiseerd in het maken van koppelingen met AFAS Profit. Wij zijn de vaste koppel-partner van onder andere Emply Benelux. Voor alle AFAS Profit klanten die ook werken met de recruitment software van Emply kunnen wij de koppeling leveren. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Conversies

Koppelingen

Partner Emply

AFAS specialist op het gebied van koppelingen

Voor het realiseren van koppelingen hebben we - in eigen beheer -  software ontwikkelt. De software maakt gebruik van de laatste technieken welke beschikbaar zijn op het Microsoft Azure platform. We leveren onder andere een oplossing waarmee uitzendbureaus rechtstreeks uitzendkrachten aan kunnen maken in uw AFAS Profit omgeving. Tevens wordt onze software veel ingezet om datamigraties (conversies) uit te voeren. <lees verder>

Zelf een koppeling ontwikkelen?

Mocht u zelf een koppeling willen ontwikkelen maar u heeft niet de juiste kennis in huis om te koppelen met AFAS Profit? Wij begeleiden uw eigen programmeurs of leveranciers om een stabiele koppeling op te zetten. Door onze jarenlange ervaring met AFAS Profit kennen wij de valkuilen als geen ander. Een goede koppeling betreft niet alleen het overzetten van data van links naar rechts, maar ook de structuur van de koppeling aan de achterkant, het afvangen van fouten en de flexibiliteit van opzetten. Dit zodat de koppeling in de toekomst ook aangepast kan worden op nieuwe ontwikkelingen. <lees verder>

Heeft u interesse in een koppeling, wilt u meer informatie of advies?

Koppelingen

Gegevens overzetten van of naar AFAS Profit is één van onze specialiteiten. Wij verwerken de gegevens via de webservices (API) van AFAS. In de AFAS wereld staat dit vooral bekend om te koppelen via de Get- en Update Connectoren. Vanuit ons Microsoft Azure platform verwerken wij de gegevens zodat ze op de juiste plek terecht komen in ofwel AFAS Profit of één van de andere systemen welke u via een API wilt koppelen.

Conversies

Met onze software is het ook mogelijk om data migraties (conversies) te doen. Hierbij maken we ook gebruik van de Get- en Update connectoren van AFAS. Een datamigratie wordt bij ons geheel geautomatiseerd uitgevoerd, handmatige bewerkingen in Excel zijn hierdoor verleden tijd. De kans op (menselijke) fouten wordt hierdoor gereduceerd met als gevold dat de kwaliteit van de conversie aanzienlijk toeneemt. Voor grote migratie trajecten heeft Connect2Communicate zelfs een unieke propositie in de markt gezet samen met Conclusion AFAS Solutions!

Emply

Op verzoek van Emply Benelux hebben we in 2019 een standaard koppeling ontwikkelt tussen Emply en AFAS Profit. In het recruitment proces vindt de complete communicatie en verwerking met de kandidaat plaats binnen de software van Emply. Indien een kandidaat wordt aangenomen, start ook het onboardingsproces binnen Emply en zal de kandidaat via de standaard koppeling naar AFAS Profit worden overgezet. Dit wordt het startpunt voor de Human Resource administratie om de medewerker verder te verwerken.

Wij werken voor

Heeft u
een
vraag?

Maak een afspraak

Contact

Connect2Communicate B.V.
Rietschans 68
Postbus 8514
2352 BB Leiderdorp

ERP Advanced Consultancy B.V.
Rietschans 68
Postbus 8514
2352 BB Leiderdorp

Aanmelden voor nieuwsbrief