Over

De klant als middelpunt

In 2014 werd Advanced consultancy opgericht door Barry de Vreede. De focus lag toen volledig op het optimaliseren van werkprocessen met behulp van AFAS Profit en InSite. In 2016 werden de werkzaamheden uitgebreid met de ontwikkeling van software, waarmee eenvoudig gekoppeld kan worden met onder andere de software van AFAS via de get- en updateconnectoren. Inmiddels is de software-tak behoorlijk uitgegroeid, en ondergebracht bij Connect2Communicate.

De historie van de organisatie

12 jaar brede ervaring

In januari 2007 ging Barry de Vreede in dienst bij AFAS. Daar ontdekte hij het programma van binnen (software) en buiten (gebruiksmogelijkheden). Als geen ander kent hij de mogelijkheden en beperkingen. Na AFAS ging Barry in dienst bij Burger King. Daar leerde hij de software van de gebruikerskant kennen. Het belangrijkste inzicht: dat de praktijk vaak nét even anders werkt dan hoe AFAS het in theorie bedacht. Inmiddels is Barry meer dan 6 jaar eigen baas. Dankzij zijn ervaring denkt Advanced Consultancy vanuit ú en úw bedrijf. Niet vanuit de AFAS-software. Als klant staat u centraal in de dienstverlening van Advanced Consultancy.

“Barry is iemand met verstand van zaken en een goed inlevingsvermogen. Snapt snel de organisatie en heeft ook de kennis om oplossingen te zoeken die eenvoudig doch doeltreffend zijn.” – Richard van Schie (NKI-AVL)

Specialisme op meerdere gebieden

Bij AFAS zat Barry de Vreede in verschillende teams. Daar bouwde hij veel specialistische kennis op: met name op het gebeid van HRM, Payroll, InSite en koppelingen. Hij  overziet feilloos de onderlinge raakvlakken. Dus: Kiest u voor Advanced Consultancy, dan hoeft u minder verschillende experts in te vliegen. De projectgroep blijft klein en overzichtelijk. Zo hebben we altijd korte lijnen en kunnen we altijd snel schakelen!

“Barry heeft diepgaande kennis van AFAS Profit. En is in staat dit toe te passen voor een optimale inrichting voor klantorganisaties.” – Pieter Overbeeke (Centric Financial Solutions & Services)

Down-to-earth consultancy

Daarnaast is Barry toegankelijk, bezit humor en staat met beide benen op de grond. Dat moet wel, want dat is een terugkerend thema in de testimonials die klanten over hem schrijven.

“Barry is zeer prettig in de omgang, heeft humor, luistert goed, is analytisch, creatief en pragmatisch met een no-nonsens mentaliteit. Hij is de ‘goeroe’ implementatie-projectconsultant.” – Yin Jonkman, TOTAL E&P Nederland BV

Heeft u iemand nodig van buitenaf. Iemand met een frisse blik. Die zijn handen vrij heeft om zich vol op uw vraagstuk te focussen. Iemand die de beste en nieuwste oplossingen kent?

Contact

Connect2Communicate B.V.
Rietschans 68
Postbus 8514
2352 BB Leiderdorp

ERP Advanced Consultancy B.V.
Rietschans 68
Postbus 8514
2352 BB Leiderdorp

Aanmelden voor nieuwsbrief