Consultancy

Advies bij de inrichting van AFAS 

In de software van AFAS huist een enorme kracht. De kracht om uw bedrijf een boost te geven: in efficiëntie en effectiviteit wat resulteert in een kostenbesparing. Maar AFAS is alleen maar zo krachtig als de kwaliteit van de inrichting. De software is slechts het raamwerk; ‘losse’ onderdelen die optimaal gecombineerd moeten worden. 

Advies

Begeleiding

Uitvoering

Optimaliseren werkprocessen

Elke organisatie is anders, dus ook de werkprocessen zullen in elke organisatie anders ingericht zijn. Hoewel AFAS een standaard oplossing levert, zal deze oplossing gefinetuned moeten worden zodat het aansluit bij de praktijksituatie van úw organisatie. Advanced Consultancy B.V. is gecertificeerd AFAS Expert met ruim 12 jaar ervaring en levert verschillende diensten. Diensten op het gebied van advies, begeleiding maar ook uitvoering. Het is maar net waar u behoefte aan heeft. <lees verder>

Business consultancy

Het gaat gebeuren: binnen uw organisatie wordt AFAS Profit/InSite geïmplementeerd. Een spannend en veel omvattend traject, wat meerdere afdelingen binnen uw organisatie raakt. En u vraagt zich af: gaat het allemaal wel goed? Werkt het systeem straks zoals u verwacht? Verloopt de overgang soepel?
Op zo'n moment is het belangrijk dat u iemand heeft die het project voor u monitort. Advanced Consultancy heeft al meerdere jaren implementatie-trajecten begeleidt, en heeft de ervaring en senioriteit om de leiding te nemen. Iemand waar uw implementatieteam vertrouwen in zal hebben om de doelen te bereiken. <lees verder>

Advies

In juni 2007 ging Barry de Vreede in dienst bij AFAS. Daar ontdekte hij het programma van binnen (software) en buiten (gebruiksmogelijkheden). Als geen ander kent hij de mogelijkheden en beperkingen. Na AFAS ging hij in dienst bij Burger King Nederland. Daar leerde hij de software van de gebruikerskant kennen. Zijn belangrijkste inzicht: dat het in de praktijk vaak nét even anders werkt. Dankzij deze ervaringen denk Advanced Consultancy vanuit ú en úw bedrijf. Niet alleen vanuit de AFAS-software. Dat is de basis van Advanced Consultancy: adviseren op zo'n wijze dat alle processen binnen de standaard van AFAS Profit passen maar wel zodat het in uw dagelijkse praktijk optimaal bruikbaar is.

Begeleiding

Na afgegeven advies moet het in de praktijk nog worden uitgevoerd. Advanced Consultancy adviseert om klanten zoveel mogelijk zelf de inrichting in AFAS Profit te doen, waarbij de consultant een begeleidende rol heeft. Het is belangrijk dat je als klant zelf inzicht hebt in de werkprocessen, en ook weet op welke wijze dit in de software is ingeregeld. De functioneel applicatiebeheerder en de consultant gaan vaak hand in hand. Eenmalige inrichting pakken we vaak zelf op, veelal is dit voor u als klant niet interresant. Werkzaamheden die vaker terugkomen doen we samen, zodat u ook zelf weet hoe het werkt indien het project is afgerond en er geen afhankelijkheid ontstaat.

Uitvoering

Mocht blijken dat er geen capaciteit in de organisatie is om de inrichting zelf te doen, dan zal Advanced Consultancy de handjes leveren om het volledige project uit handen te nemen. Gedurende het traject houden we elkaar uiteraard op de hoogte van de voortgang. Bij oplevering van de afgesproken werkzaamheden heeft u uiteraard de mogelijkheid om de nieuwe functionaliteiten te testen. Na oplevering zullen we gezamelijk doornemen hoe de nieuwe functionaliteiten technisch zijn ingericht. Belangrijk: u wilt immers altijd uw eigen processen kunnen beheren! 

Ik heb interesse!

Wij werken voor

Heeft u
een
vraag?

Maak een afspraak

Contact

Connect2Communicate B.V.
Rietschans 68
Postbus 8514
2352 BB Leiderdorp

ERP Advanced Consultancy B.V.
Rietschans 68
Postbus 8514
2352 BB Leiderdorp

Aanmelden voor nieuwsbrief